ÇOK SEVEREK TÜKETİLEN MOR LAHANANIN YOĞURTLU HALİ.RENGİYLE GÖZ DOLDURAN BİR SALATA VEYA MEZE TÜRÜ.BEN DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE İÇİNE KORNİŞON TURŞU DOĞRADIM.GAYET LEZZETLİ OLDU.
MALZEMELER;
- ORTA BOY MOR LAHANANIN YARISI
- 4 ADET KORNİŞON TURŞU
- 1 SU BARDAĞI KADAR YOĞURT
- ZEYTİNYAĞ
- TUZ
- LAHANANAYI SALATA YAPAR GİBİ İNCE İNCE KIYIN
- TUZ İLE ELİNİZLE OVARAK İYİCE ÖLDÜRÜN
- YOĞURDU ÇIRPIN VE ÜZERİNE İLAVE EDİN KARIŞTIRIN
- DÖRDE BÖLÜP KÜP DOĞRADIĞINIZ TURŞULARI İLAVE EDİN
- ZEYTİNYAĞ GEZDİRİN TAMAMEN KARIŞTIRIP SERVİS TABAĞINIZA ALIN
- TUZUNU KONTROL ETMEYİ İHMAL ETMEYİN
ellerine sağğlık canımm..:)
YanıtlaSilhuzur dolu hafta sonlarıı..
sevgiler..
teşekkür ederim canım..
YanıtlaSil