MALZEMELER;
- 1 PK oda sıcaklığında margarin
- 2 yumurta
- 1 su bardağı pudra şekeri
- yarım su bardağı kakao
- 1 pk vanilya
- 1 pk kabartma tozu
- aldığı kadar un(5 su bardağından biraz fazla)
- üzerine 2 paket bonibon
HAZIRLANIŞI;
- bütün malzemeleri karıştırın klasik kurabiye hamuru elde edin(kulak memesi yumuşaklığında)
- hamuru dörde bölün 1,5 ml kalınlığında açın ve su bardağından biraz daha geniş yuvarlaklar kesin.
- yağlanmış veya pişirme kağıdı serilmiş tepsinize dizin.
- üzerine bonibonları döşeyin 170 derecede 20 dk pişirin.
- fazla tutarsanız bonibonlar çatlar,kendi fırınınızın pişirme dercesine göre ayarlama yapınız.
AFİYET OLSUN....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder