13 Mart 2012 Salı

ÖNCE TENCEREDE,SONRA FIRINDA KREMALI PATATES



  • 5-6 ADET PATATESİ SOYUN,YIKAYIN VE YUVARLAK ENİNE DOĞRAYIN


  • (200 ML)1 PK SÜT KREMASINI TENCERENİZE BOŞALTIN,ÇIRPIN VE KAYNAMAYA BIRAKIN,

  • 2-3 DK KADAR ARA ARA KARIŞTIRARAK KAYNATIN VE ÜZERİNE PATATESLERİ EKLEYİN
  • TUZ SERPİŞTİRN 10 DK KADAR ARA ARA KARIŞTIRARAK KAYNATIN
  • GENİŞ BORCAMA YAIN VE FIRINLAYIN.

  • HER YERİ GÜZELCE KIZARINCA FIRINDAN ALIN SICAK SERVİS YAPIN.
  • DİLERSENİZ KAŞAR RENDESİ SERPİŞTİREBİLİRSİNİZ.


AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder