- 1 KABAK-SOYULMUŞ VE KÜP KÜP DOĞRANMIŞ
- 1 PATICAN-SOYULMUŞ VE KÜP KÜP DOĞRANMIŞ
- 1 PATATES -SOYULMUŞ VE KÜP KÜP DOĞRANMIŞ
- 3 DOMATES-RENDELENMİŞ
- 1 TATLI KAŞIĞI SALÇA
- TUZ,KEKİK,KARABİBER DİLEDİĞİNİZ BAHARAT
- ÇOK AZ SIVIYAĞ
- 1 KÜÇÜK BOY KURU SOĞAN
- 1 ÇAY BARDAĞI SICAK SU
- KAŞAR PEYNİRİ
- 8 YAPRAK MİLFÖY
GAZETENİN VERDİĞİ EK YEMEK KİTAPLARINDA GÖRDÜM BU KESME ŞEKLİNİ.ÇOK BEĞENDİM DOĞRUSU.HEMEN UYGULAYAMADIM TABİİ.İLK GİTTİĞİMDE ALIŞVERİŞE UNUTMUŞTUM.TEKRAR GİTTİĞİMDE ALIŞVERİŞİ YAPARKEN HEMEN UNUTMADAN ALDIM BİR PAKET MİLFÖY HAMURUNU.AŞAĞI RESİMDEDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ KESİM AŞAMALARI VAR.
- HAMURUN ÇAPRAZLAMA UÇLARINI KESMEDEN YİNE ÇAPRAZLAMA İKİ YANINI KESİYORUZ.
- İKİ UCU KARŞILIKLI OLARAK YERLERİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ.
- ÇANAKLARIMIZ HAZIR HALE GELİYOR.
HAZIRLADIĞINIZ MİLFÖY ÇANAKLARINI YAĞLANMIŞ FIRIN TEPSİNİZE DİZİN.ÜZERİNE HAZIRLADIĞINIZ İÇ MALZEMEYİ YERLEŞTİRİN.DİLERSENİZ YUMURTA SARISI SÜREBİLİRSİNİZ ETRAFINA BEN YAPMADIM.170 DERECE FIRINA VERİN.TMAMEN PEMBELEŞTİĞİNDE ÜZERİNE DİLİM KAŞARPEYNİRİNİ YERLİEŞTİRİN.KAŞARLAR ERİYİNCE ÇANAKLARINIZ YEMEYE HAZIR DEMEKTİR.
AFİYET OLSUN.....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder