Yılmaz Erdoğan
- YARIM SU BARDAĞINDAN 1 PARMAK FAZLA MERCİMEK
- 1 BAŞ KURU SOĞAN
- 1 ADET ORTA BOY PATATES
- 1 TATLI KAŞIĞI TEPELEME SALÇA
- 7-8 BARDAK SU(ET SUYU İLE)
- SIVIYAĞ
- TUZ,PUL BİBER
HAZIRLANIŞI;
- SOĞANI KÜP KÜP DOĞRAYIN VE SIVIYAĞDA PEMBELEŞTİRİN,
- PATATESİ SOYUN YIKAYIN VE RENDELEYİP SOĞANLARIN ÜZERİNE EKLEYİN KARIŞTIRIN,
- SALÇA VE MERCİMEĞİ İLAVE EDİN TUZ,PUL BİBER EKLEYİP KAVURUN
- SICAK SU VE ET SUYU İLAVE EDİN KARIŞTIRIN.
- MERCİMEKLER İYİCE AÇILINCA BLENDRDAN GEÇİRİN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder