BAYATLAMIŞ EKMEKTEN PİZZA,ŞERBETLİ TATLI,GALETA UNU,YUMURTALI EKMEK VB ÇOK ŞEY YAPMIŞLIĞIM VAR.DÜNYADA AÇLIKTAN İNSANLAR ÖLÜRKEN ARTAN YEMEĞİ,EKMEĞİ ÇÖPE ATIP İSRAF ETMEK ÜSTÜNEDE GÜNAH İŞLEMEK BENİM VİCDANIMA UYGUN BİR DAVRANIŞ DEĞİL.
KURUTON
YAPILIŞI:
KALAN BAYAT EKMEKLERİNİZİ KÜP KÜP DOĞRAYIN.DOĞRARKAN PARÇALANAN ŞEKİLSİZ OLACAKLARI ELİNİZLE PARÇALARA AYIRARAK VE DOĞRARKEN UFALANALARIDA TEPSİNİZE AKTARIN (BUNLAR GALETA UNU OLACAK) 150 DERECEDE HER TARAFI KIZARANA KADAR BEKLETİN.DÜZGÜN KESTİKLERİNİZİ HAVA ALMAYAN BİR KABA KOYUN.KIRINTILAR VE PARÇALADIKLARINIZI RONDONUZA ALIN 2-3 DEFA UN GİBİ OLANA DEK ÇEKİN
GALETA UNU YAPILIŞI:
KIRINTILAR VE PARÇALADIKLARINIZI RONDONUZA ALIN 2-3 DEFA UN GİBİ OLANA DEK ÇEKİN.EĞER TAVUK KIZARTMASI YAPARKEN BULAMAK İSTERSENİZ BİRAZ DAHA İRİ TANELİ ÇEKEBİLİRSİNİZ PANE HARCI GİBİ OLACAKTIR.
AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder