KAHVALTI SOFRALARI İÇİN EN
UYGUN TARİF TABİİ BAYAT EKMEKLERİNİZİNDE DEĞERLENDİRME ŞEKİLLERİNDEN SADECE BİR
KAÇI.GAYET LEZZETLİ OLUYO.DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM. İÇİNE YAKIŞABİLECEK NE
DİLERSENİZ KOYABİLİRSİNİZ.
MALZEMELER:
2 ADET YUMURTA
1 ÇAYBARDAĞI ZEYTİNYAĞ
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
4 TEPELEME ÇORBA KAŞIĞI YOĞURT
RENDELENMİŞ BEYAZ PEYNİR(GÖZ
KARARI)
KÜP DOĞRANMIŞ SUCUK(İSTEĞE BAĞLI)
BİR TUTAM MAYDANOZ
BİR TUTAM DERE OTU
BİR KAÇ YAPRAK ISPANAK
YARIM PK.KABARTMA TOZU
1 ÇAY KAŞIĞI MAHLEP
KARABİBER,TUZ
YETERİ KADAR KÜP DOĞRANMIŞBAYAT EKMEK
YAPILIŞI:
GENİŞ KARIŞTIRMA KABINA YUMURTAYI KIRIP
ÇIRPIN.ÜZERİNE ZEYTİNYAĞ,YOĞURT,SÜT,KABARTMA TOZU,MAHLEP,KARABİBER VE YETERİ
KADAR TUZU EKLEYİN TEKRAR ÇIRPIN.
RENDELEDİĞİNİZ VEYE EZİLMİŞ BEYAZ PEYNİRİ KÜP
KÜP DOĞRADIĞINIZ SUCUKLARI,YIKANMIŞ VE KÜÇÜK DOĞRANMIŞ DEREOTU,MAYDANOZ,ISPANAK
İLAVE EDİN KARIŞTIRIN.
EKMEKLERİ İLAVE EDİP YAVAŞ YAVAŞ
TEKRAR KARIŞTIRIN.KAĞIT MUFFİN KALIPLARINA YERLEŞTİRİN VARSA MUFFİN TEPSİNİZE
YOKSA MALZEMEYİ TAŞIRMADAN KAĞIT MAUFFİN KALIPLARINA NORMAL FIRIN TEPSİNİZE
KOYARAK 180 DERECEDE ÜZERİ KIZARANA KADAR PİŞİRİN.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder