27 Şubat 2012 Pazartesi

YUMURTALI EKMEK






BAYAT EKMEKLERİ DEĞERLENDİRMEK İÇİN GÜZEL BİR ALTERNATİF YUMURTALI EKMEK.BEYAZ EKMEKLE OLUNCA ÇOK YAĞ ÇEKİYOR MAALESEF .ÇEŞİTLİ EKMEKLERİDE DENEDİĞİM İÇİN EN GÜZELİ ÇOK TAHILLI EKMEKLER.HANİ BİR DİLİMİ BAYAĞI Bİ AĞIR OLANLARDAN.ÇAVDAR VE YULAF EKMEĞİNDEN GAYET GÜZEL OLUYOR.

MALZEMELER:

  1. 3 YUMURTA(EKMEĞİN MİKTARINA BAĞLI)
  2. 1,5 ÇAY BARDAĞI SÜT
  3. 1 TAM 1 DE YARIM BEYAZ EKMEK
  4. KIZARTMAK İÇİN SIVIYAĞ
  5. TUZ


HAZIRLANIŞI:

  1. EKMEKLERİ DİLİMLEYİN
  2. TEFLON TAVAYA SIVIYAĞI KOYUN,KIZDIRIN
  3. YUMURTALARI İYİCE ÇIRPIN, SÜTVE TUZU EKLEYİN KARIŞTIRIN
  4. EKMEKLERİ YUMURTALI KARIŞIMA ARKALI-ÖNLÜ BATIRIN VE KIZARTIN
  5. KAĞIT HAVLU SERİLMİŞ TABAĞA ALIN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder